Profile
hiuspohjapigmentointi.jpg

Hiuspohjan pigmentointi

HIUSPOHJAN PIGMENTOINTI

Tästä menetelmästä on tulossa todella suosittu tapa hoitaa hiuspohjaa nyt ja tulevaisuudessa!!

Apua hiuspohjalle ja hiuksille, joka on menettämässä tuuheuttaan!!

Hiuspohjan HFS rullalla tehty pigmentointi on ainutlaatuinen, patentoitu menetelmä jonka avulla voidaan häivyttää harventuneita ohimolahdekkeita, pälvikalualueita tai kaljuuntunutta päälakea. Pigmentointi soveltuu hiustenlähdöstä kärsiville, hiussiirre, leikkaus-tai tapaturma-arvista päänahan alueella kärsiville, alopeciasta kärsiville tai jo täysin kaljuuntuneille henkilöille. Menetelmä soveltuu hyvin sekä miehille että naisille!

HFS menetelmällä saadaan aikaan täysin luonnollisen näköisiä hiusnystyjä hiuspohjaan  ja näinollen hiuspohja ei ns. paista  enää ohentuneiden hiusten läpi ja hiukset näyttävät huomattavasti tuuheammilta.

HFS pigmentoinnissa käytetään ainoastaan tähän menetelmään suunniteltuja tutkittuja hiuspohjapigmentoinnin erikoisvärejä, jotka takaavat laadukkaan lopputuloksen asiakkaalle.

Valmiiseen lopputulokseen tarvitaan keskimäärin noin 2-3 pigmentointi/käsittelykertaa.

Pignentoinnin pysyvyys hiuspohjassa on noin 2-4 vuotta riippuen asiakkaan iästä, ihotyypistä, elintavoista ja hormoonitoiminnasta. Suositeltavaa on kuitenkin, että asiakas tulee huollattamaan käsittelynsä noin 1-1,5 vuoden välein. Näin muoto ja värit pysyvät aina hyvinä

Tähän menetelmään kouluttautuneen ammattilaisen tekemänä hiuspohjan pigmentointi on turvallista ja riskitöntä

Ota rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan siitä, olisiko tästä menetelmästä apua sinunkin hiuksillesi. Meillä on osamaksumahdollisuus!